Meer fruitrassen zien? Op onze assortimentslijst hebben wij meer dan 100 appelrassen samen met alle handige informatie! Bekijk de assortimentslijst.

Appelbomen.Fruitbomen.netDubbele Bellefleur bekijken

Dubbele Bellefleur

Appelbloesem

Omschrijving van de Dubbele Bellefleur appel

Een oude appel van nederlandse afkomst. Heeft een lichte grond nodig, en draagt dan rijk vrucht

Korte feiten

De Dubbele Bellefleur-appel, Malus domestica 'Dubbele Bellefleur' in het latijn, is niet zelfbestuivend , minder goed resistent en is maar kort bewaarbaar . Deze plant bloeit tussentijds (overlapt de vroege en late bloeitijd) , in een wit tot lichtroze bloesem. De knoppen van de bloesem zijn donkerroze. De appels die aan deze boom komen hebben de kleur geel,oranje. De plant kan gebruikt worden voor consumptie en is rijp in September. De Dubbele Bellefleur-appel heeft de smaak: zachtzuur.

Maten Appelbomen

De Dubbele Bellefleur-appel is in verschillende maten te verkrijgen. De struik (laagstam), halfstam en hoogstam. Het verschil tussen die 3 zit hem natuurlijk in de hoogte. De struik begint met vertakken op 40cm, dit houd in dat de 1e takken beginnen op 40cm. van de onderkant van de stam. De boom zelf is meestal rond de 1.4m tot 2m hoog. De halfstam vertakt op 1.2m en is dus ongeveer 2.2 meter hoog. Hoogstam vertakt op 1.8m, en is tussen de 2.5m en 3m hoog.

 
Koop de Dubbele Bellefleur-appel,
online, of bij onze speciaalzaak

Struik €14,50; Halfstam €19,50; Hoogstam €36,-; Lei-struik €29,50 etc.

Kijk eens bij onze webshop / contact en adres

Dit materiaal is auteursrechtelijk beschermd - © Houweling / Fruitbomen.net

Kijk ook eens op: onze webshop - ons weblog (veel informatie)